Steenderen.NET vernieuwd

Ondanks dat ik nog niet zo gek lang geleden al e.e.a. had opgepoest aan de laatste layout, was het blijkbaar toch weer nodig om Steenderen.NET een grotere opknapbeurt te geven. Eens in de zoveel tijd moet je nou eenmaal vernieuwen… stilstand is achteruitgang ten slotte!

Eigenlijk is de volledige layout in een nieuw jasje gestoken. Verder zijn er nog wel een hele hoop zaken herkenbaar, ten minste als het goed is. Het logo zou nog steeds herkend moeten kunnen worden, net als de menu icoontjes. In plaats van alleen de laatste cd die aan de ceedeekast is toegevoegd, zijn voortaan de laatste 4 cd’s aan de linkerkant zichtbaar.

En dan is er natuurlijk de achtergrondfoto. Bedoeling is dat deze in de loop van de tijd gaat mee veranderen naar aanleiding van wat er zoal langkomt. Denk bijvoorbeeld aan concert foto’s, vakantie, etc. Hoe dat precies gaat uitpakken weet ik ook nog niet, dat zal de tijd gaan uitwijzen.

Door de achtergrond foto, moeten eigenlijk een hele hoop afbeeldingen transparant gemaakt worden. Je kan dus foto’s en plaatjes tegenkomen, die nog een witte achtergrond hebben. Die moet ik dus nog een keertje aanpassen.

Verder zal deze layout op pc’s met een wat verouderde versie van Internet Explorer niet 100% uit de verf gaan komen. Maar ja, dat krijg je ervan als je niet meegaat met je tijd.

Vreemde gewaarwordingen, bugs en merkwaardigheden mogen natuurlijk van harte gemeld worden, zodat daar een oplossing voor gevonden kan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.