Steenderen.NET terug uit Portugal

Bloggen op een MDA is niet de meest praktische manier die er is… heb ik al eens genoemd. Vandaar dus dat de blogs vanuit Portugal op zich lieten wachten en wachten…. tot het moment dat we terug waren. Nu dus. Nou, eigenlijk donderdagavond al.

Belangrijkste is dat we een fantastische vakantie hebben genoten. Zon, maar niet te veel, bewolking maar niet te veel, heel veel luxe, misschien wel een beetje te veel, maar dat mag de pret dan weer niet drukken Lachen.

Van de omgeving hebben we de kust, de stad Faro en zelfs Sevilla in Spanje gezien. Natuurlijk hebben we het zwembad naast het huis met grote regelmaat gezien, ondanks dat het de laatste dag misschien wel een beetje te koud was om erin te duiken. Genoeg bommetjes zorgen ervoor dat je toch warm blijft.

M.a.w. Portugal, en specifiek de Algarve, is een echte aanrader! Terugrijden uiteindelijk vanaf Brussel valt toch altijd nog een beetje tegen, maar ach… Voorseizoen of naseizoen zijn, althans dat denken wij dan weer, waarschijnlijk de beste periodes gezien de warmte en de eventuele andere touristen.

In het fotoboek een impressie van zo’n 80 foto’s… is even doorklikken/doorbijten, maar dan krijg je wel een aardig beeld van de vakantie en de omgeving Lachen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.