Steenderen.NET en het bad

Maanden, misschien zelfs wel al meer dan een jaar geleden, had ik broer M. al eens aangeboden om te helpen bij het bouwen van een bad. Leuk voor Thomas en Maarten, leuk voor Angelique, of te wel een hele hoop leuk, en dat dan allemaal door één bad.

Dus afgelopen week was het dan eindelijk zover… donderdagochtend vroeg op naar Breda. Het uitslopen van de douchebak kostte ons maximaal zo’n 30 minuutjes. Ook niet zo gek, want slopen, daar zijn de gebroeders Van Steenderen altijd enorme toppers in geweest. Liefhebbers ook trouwens…

Eenmaal weggesloopt, was er niets dan een kaal gat, met een fraai aangelegde afvoer overgebleven. Die afvoer, die ging ons goed van pas komen, want in een groot bad, gaat veel water, en daar waar veel water is, is een goede afvoer geen overbodige luxe.

Het bouwen van het bad kostte een ietsiepietsie meer werk als dat we misschien hadden verzien. Want donderdag gingen we tot ’s avonds laat door, de vrijdag zag er al niet heel veel anders uit, om uiteindelijk op zaterdag aan het eind van de middag dan toch heus de hele boel af te kunnen voegen.

Kostte een hoop moeite, een blauwe duim voor broer M, diverse gaten in de inloopkast die aan de andere kant van de muur zat, spierpijn voor mijzelf, maar dan heb je ook wat, namelijk; een bad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.