Statistieken op nul

Soms krijg je een briljant idee… en moet je daarvoor het een en ander eerst om zeep helpen. Nou wil ik natuurlijk mijn eigen ideeen niet briljant gaan noemen, maar in dit geval zit ik er toch wel heel dicht bij 😉

Voor het achterhalen van je ISP (zoek maar op op internet wat het betekend als je niet bekend met met de term) werkte e.e.a. nog niet echt helemaal zoals gewenst. Volgens mij nu wel, in ieder geval lijkt het te werken voor alle bezoekers vanuit Europa (op te zoeken via de RIPE database http://www.ripe.net). Voor de daadwerkelijke test moet ik heel even afwachten totdat er wat bezoekers uit bijvoorbeeld de USA zijn langs geweest.

In ieder geval, het was even nodig om alle statistieken om zeep te helpen. Nu draaide e.e.a. nog niet echt heel erg lang, dus volgens mij heb ik van max 3 weken data verwijdert. Ach… toch leuk een eigen website statistiek systeempje ontwikkelen 😉 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.