Sporten is gezond… nee echt ;-)

Persoonlijk ben ik een seizoenstenniser. Dat wil zeggen… Patries en ik tennissen regelmatig met Patries haar moeder en afwisselend haar broertje of vader. Gezellig! Omdat de banen waarop wij tennissen in de zomer een stuk eenvoudiger zijn te reserveren dan in de winter (iedereen tennist dan buiten, wij juist binnen), komt het er praktisch op neer dat ik eigenlijk een echte zomertenniser ben.

Gisteren ben ik voor het eerst sinds maanden dus weer eens aan het tennissen geweest. En wat denk je… ik verrek/overbelast gelijk een of andere spier in m’n ruk. Beetje jammer weer moet ik zeggen…

Vannacht dus niet echt veel geslapen en vanmorgen maar eens begonnen met twee paracetamolletjes…

En iedereen maar zeggen dat je nodig moet gaan sporten . Is zo gezond voor je !!!

Anyway, zo meteen gaan we zo goed en zo kwaad als mogelijk de stad in om op zoek te gaan naar een pak. Over een maand zo ongeveer trouwt mijn broer en dan moeten we er natuurlijk wel een beetje fatsoenlijk bij lopen… 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.