Spelen met promotie-mogelijkheden

Op welke manier is het mogelijk om je website te promoten…? Er zijn eigenlijk ontelbare mogelijkheden. Om te beginnen is er natuurlijk de ontelbare zoekmachines, maar aanmelden bij de grootste (Google, MSN/Live Search en Yahoo) is natuurlijk een goede start.

Maar nou wilde ik eens aan de slag met wat andere vormen. En als je daar eenmaal een klein beetje induikt, dan kom je er al snel achter dat er heel veel andere mogelijkheden zijn. Dus hierbij een de vier opties die zijn toegevoegd aan Steenderen.NET. De icoontjes staan in principe voortaan links onder in beeld. Klikken op het icoontje zorgt voor verdere actie.

Voeg Steenderen.NET toe aan Symbaloo. Symbaloo: Symbaloo levert de dienst om op een ontzettend geinige manier een eigen startpagina op te bouwen, waarbij je links naar website verzameld middels icoontjes. Ziet er niet alleen heel erg geinig uit, ik werk er inmiddels een maandje of wat mee, en kan melden dat het ook nog eens erg handig werkt.

Door het toevoegen van een Symbaloo icoontjes aan je website, geef je bezoekers dus de mogelijkheid om automatisch jouw website toe te voegen aan hun Symbaloo pagina.

Stumble upon Steenderen.NET Stumble Upon: Een dienst die voor mij volledig nieuw was, maar waar ik wel direct aan verkocht ben. Want eigenlijk zegt de naam al alles. Waar loop je tegenaan op internet. En voor wie even niet weet waar je naartoe zou moeten surven op internet is er de Stumble optie. Boven in beeld de Stumble toolbar, en klik je op de Stumble! knop, dan krijg je weer een nieuwe website getoond die iemand anders ooit heeft toegevoegd.

Blog RSS feed RSS Feed: Het concept van RSS Feeds of Webfeeds is bij de meeste mensen inmiddels wel duidelijk. Zo niet, dan moet je zeker even dit wiki artikel lezen: klik hier. Een RSS Feeds was er wel al, maar nog niet zo heel erg aanwezig, dus vandaar nu het RSS Feed icoontje.

Feedburner: Deze dienst is inmiddels overgekocht door Google, maar blijft daardoor niet minder handig. Feedburner verzorgt alle gemakken op het gebied van RSS reeds. Het geeft je de mogelijkheid om je RSS Feed eenvoudig bij een online dienst aan te laten melden door je gebruikers, maar biedt nog veel meer mogelijkheden.

Waaronder de mogelijkheid om bezoekers zich aan te laten melden bij de e-mailnotificatie. Feedburner houdt hierbij regelmatig bij of jij al een nieuwe blog of nieuwsbericht hebt gepubliceerd. En wanneer dat het geval is, versturen zij vervolgens een e-mailtje naar wie zich daarvoor heeft aangemeld.

Bookmark and Share Share this: Deze dienst is briljant door z’n eenvoud. Door namelijk alleen dit kleine icoontje toe te voegen, biedt je in één klap de mogelijkheid aan bezoekers om jouw website (of liever nog specifiek de bezochte pagina van je website) toe te voegen aan een vreselijk grote verzameling online diensten. Zo kan je een link doorsturen per e-mail, maar ook direct opnemen in Twitter, op je Facebook account, enz.

Hele mooi dienst, die ook nog eens volledig gratis wordt aangeboden.

 

Mogelijkheden zijn er dus in overvloed, dat mag hiermee wel weer duidelijk zijn. Ik heb nu persoonlijk voor deze gekozen, maar dat wil natuurlijk helemaal niet zeggen dat dit per definitie de beste zijn. Is waarschijnlijk ook gewoon nog een kwestie van smaak. Andere suggesties zijn dus van harte welkom!

In ieder geval is het via Feedburner vanaf vandaag ook mogelijk om per e-mail op de hoogte te worden gehouden van nieuwe blogs. Ik weet nog niet hoe dat werkt, maar ik heb mijzelf inmiddels al even aangemeld, en dit bericht zou daarmee de eerste notificatie per e-mail moeten versturen.

Wil je ook notificaties per e-mail, klik dan hier en meld je aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.