Speedtesten voor het goede doel

Als speedtest-junky test ik met grote regelmaat de snelheid van m’n internetaansluiting (ieder gek z’n gebrek zullen we maar zeggen.) Lang geleden schreef ik al eens over de resultaten van een speedtest (wauw, ruim 4 mb/s!) en naar aanleiding van deze post werd ik onlangs benaderd of ik niet wilde linken naar de volgende test;

https://www.comparitech.com/internet-providers/speed-test/

Blijkbaar wordt er voor iedere uitgevoerde test één cent opgehaald voor het goede doel, dus wie ben ik om dan geen link naar deze test op te nemen.

De snelheid van m’n aansluiting is overigens tegenwoordig wel iets hoger hoor  😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.