Sparen voor fantastische kortingen !!!

Laat ik het relaas dat gaat komen beginnen met dat ik me er ook nooit in verdiept had van te voren. Omdat het nou eenmaal de platenzaak in de buurt is koop ik daar regelmatig m’n ceedeetjes. Dat het geen echte prijsvechter was, of liever gezegd helemaal niet, dan wist ik natuurlijk zelf ook al. Maar er zijn natuurlijk ook grenzen… en die grens werd van de week dan uiteindelijk toch overschreden.

Afgelopen vrijdag, laat ik zeggen dat ik in een goede vrijdagmiddag stemming was, na een week hard werken. Vriendinnetje P kwam terug van werk, we zouden een ijsje gaan eten bij onze lokale ijs-topper. Maar er was wachttijd, althans voor mij dan, want ik was onveer een half uurtje eerder. En dat is nou precies waar het begon met misgaan. Want Jos dacht, kom laat ik eens even een bezoekje brengen aan de platenzaak.

Voor ik het wist, stond ik met een stapeltje van 5 ceedees en 1 DVD in handen. OK, toegegeven er zaten wat aanbiedingen tussen, maar uiteindelijk ging ik voor toch nog een heel aantal tientjes de deur uit. Nou wil het feit dat ik een klantenkaart van de platenzaak heb, want daarmee kan ik namelijk sparen voor kortingen !!! Nou en als ik nou ergens blij van kan worden, is als ik door het kopen van ceedeetjes en deeveedeetjes nog meer ceedeetjes en deeveedeetjes kan kopen.

Nou heb ik die kaart al een tijdje, en zijn we al een heel aantal ceedeetje verder, maar gisteren was het dan eindelijk zo ver. Ik had namelijk inmiddels voldoende uitgegeven om (pas bij de volgende aankoop) een dikke vette korting op te kunnen gaan strijken. Wat blijkt ??? Krijg ik bij m’n eerst volgende aankoop niet minder dan 2 euro en 50 cent korting.

Wh@t the F#CK ?!?!?!?

Wie heeft in godesnaam die spaarkaart bedacht? Hoe kan je nou met dat soort kruimelkortingen aankomen als iemand zich net een vacuum in z’n girorekening heeft staan pinnen aan je toonbank?

Het is dat ik nog één keertje terug moet naar die toko om ook daadwerkelijk m’n 2 euro 50 op te gaan halen, maar daarna is het wel weer even afgelopen daar. Worden het voorlopig toch weer de prijsknallers van de Mediamarkt ben ik bang…

Nog even het overzicht van de nieuwe ceedeetjes die trots in de ceedeekast staan te prijken.

       

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.