Soms logt het, en soms logt het niet…

Zo nu en dan schrijf ik niet alleen een eigen logje, soms mag ik zelf ook graag andermans log lezen. Raar idee overigens om andermans log te lezen, zeker wanneer het een persoon betreft die je helemaal niet kent.

Een tijdje geleden werd een site geopend; weblogqueens.nl. Aanleiding van de opening van de site was het feit dat beide dames naar eigen zeggen de langst lopende Nederlandse logs op internet zouden hebben. Ik ben de rotste niet, dus als het tegendeel niet bewezen is, wil ik je best geloven. Een van de beide weblogqueens is 10e. Alleen al een briljante afkorting van je naam, laten we eerlijk zijn .

Sinds het vieren van hun jubileum en de daarbij behorende publiciteit, lees ik zo nu en dan het weblog van 10e. Nog niet zo gek lang geleden, keerde ik na een hele lang tijd weer eens terug op haar site. Nu bleek dat zij al een hele tijd geen inspiratie had voor het schrijven van een nieuwe log (lees maar).

Na een tijd van wat aanmodderen ben ikzelf ook sinds een paar dagen weer wat actiever in het schrijven van logjes. Dus… waar ligt het aan dat afgelopen tijd kennelijk weinig inspirerend was voor mensen met een log. Is er een trend te ontdekken op de verschillende Nederlands logs. Zit het in het weer misschien. Hebben we last van slechte aardstralen? Of wordt het gewoon weer lekker weer en krijgen we allemaal de zomer in ons bol? 

Morgen is het vrijdag en ik heb nu al inspriratie voor een nieuwe log, ik zweer het. Ga ik wat bomen over twee ceedeetjes die ik vanavond gekocht heb. Let maar op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.