Snelle oplevering huis

Zo zet je je huis te koop… en zo heb je het binnen slechts twee weekjes verkocht. Laten we eerlijk zijn, zeker in de huidige huizenmarkt, is dat toch boven verwachting vlot. Eenmaal je huis verkocht krijg je het volgende puntje van spanning te verwerken, namelijk het vinden van een nieuw huis. Want je huis verkopen is leuk natuurlijk, maar uiteindelijk wil je toch met je spulletjes nieuw onderdak vinden.

Grootste angst is dan natuurlijk dat je niet snel genoeg iets vindt. Dat viel uiteindelijk mee, slechts een goede maand zoeken en we waren eruit. Dan heb je dus een huis te pakken wat je leuk vindt: 

Maar dan moet dat huis ook nog eens op tijd opgeleverd kunnen worden. Zelfs dat lijkt nu sneller te zullen gaan als dat we hadden durven hopen. Gisteren hadden we de makelaar aan de telefoon met de mededeling dat de huidige eigenaren zaten te denken aan 1 maart 2006, dat is dus over een week of 7 !!!!

Dat is vlot zeg maar !!! Dus nu alweer het volgende puntje van aandacht (zijn nog niet eens uitgehijgt van de vorige punten), namelijk het versnelt rond krijgen van de hypotheek… Als daarbij niet te veel obstakels de weg versperren, dan zou dat dus kunnen betekenen dat we per 1 maart al de sleutel krijgen!

Wow… dat moeten we echt even gaan verwerken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.