Sinterklaas, Twonky Server 5 en Mugshots van Marco Borsato

Druk programma voor deze blog zoals de titel doet vermoeden. Gisteravond vierde wij voor de eerste keer dit jaar alweer het grote Sinterklaasfeest. In Bergschenhoek, bij de familie Nettenbreijer. Het grote Sinterklaas-bobbel-spel was net als vorig jaar tevoorschijn getoverd, en het was opnieuw weer een groot succes. Om de meest onzinnige cadeaus is weer het hardst gestreden, en zo hoort het ook!

Overdag ben ik druk bezig geweest om Twonky Server 5 (software die ervoor zorgt dat muziek door het hele huis gestreamd kan worden) te installeren op m’n NAS servertje (Conceptronic CH3SNAS). Ik weet niet precies wat ze met deze nieuwe versie van de software hebben gedaan, maar veel goeds is het niet geloof ik.

Om te beginnen wist het een sync issue te veroorzaken tussen de twee harde schijven die in RAID staan (ben je net technisch aangelegd, deze zin dan gewoon negeren). Vervolgens krijg ik rode lampjes te zien, die ook niet veel goeds als boodschap blijken te hebben. En zo ging het maar door.

Het mag duidelijk zijn, na één dag ploeteren, Googlen, debuggen, etc. heb ik de moed maar opgegeven. Genoeg is genoeg zeggen we dan.

Tot slot, nog even een complimentje aan het adres van dhr. M. Borsato, bekend als zanger van het volk. Marco blijkt namelijk een ontzettend grappige Daily Mugshot bij te houden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.