Steenderen.NET

Sinterklaas-stress

Natuurlijk weet ik ook wel dat het zo hoort te gaan, maar toch… het is weer eens de tijd van Sinterklaas-stress. Want Sinterklaas is niet alleen een feest voor kleine kinderen, nee het is ook zeker een feest voor grote kinderen…

Want zo vieren we Sinterklaas a.s. donderdag met de Inges… (benodigd: 3 cadeautjes), vervolgens vieren we van het weekend ook nog eens twee keer Sinterklaas met familie en schoonfamilie…

En is dat leuk? Ja natuurlijk is dat leuk, dat is zelfs hartstikke leuk. Alleen moet ik dus nog wel een hele hoop cadeautjes zien te scoren. En staat er een surprise te wachten om afgemaakt te worden.

Of te wel, grote stress voor hele leuke momenten die moeten gaan komen. Ik weet ook dat het erbij hoort, dat ik me er eigenlijk geen h#l van zou moeten aantrekken, niet zou moeten klagen erover, enz. enz. enz.

Maar daarvoor is het nu al te laat. Dus komende avonden is er nergens anders tijd voor dan surprise bouwen (vooral veel geknutsel met mdf, meer kan ik er nog niet over zeggen , en gedichten bouwen. En waarschijnlijk (zoals ook dat hoort) is dan alles precies op het aller aller laatste moment af.

En daarmee hou ik dan ook weer mooi een familie-traditie in ere  

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2022 Steenderen.NET

Thema door Anders Norén