Sinterklaas crisis

De zak van SinterklaasNu wind alweer even door de bomen waait, en de maan ook alweer even door dezelfde bomen aan het schijnen is, komen we dichter en dichter tegen Sinterklaasavond aan te zitten. En dat betekend stress !!! Niet een beetje, maar heel veel…

Omdat de gehele familie Van Steenderen een druk jaar achter de rug heeft, is er de afspraak gemaakt om of een cadeatje met gedicht, of een cadeautje met surprise te doen. Maar nou wil het geval dat ik voor mijzelf natuurlijk de ingewikkelste versie hebt bedacht; een surprise.

En laten we eerlijk zijn, als je je surprise eenmaal hebt gemaakt, dan kan dat gedicht er natuurlijk ook nog wel vanaf. Dus dat gaat er naar alle waarschijnlijkheid ook nog wel van komen.

Feit is alleen, dat ik een inspiratie heb van nul komma nul. En dat is dus heel weinig. Ligt overigens niet aan de persoon, maar ligt meer aan het feit dat ik nog niet echt in de stemming ervoor ben.

Nu had ik het briljante idee om een dagje vrij te nemen, vandaag dus. Want met een dag vrij, moet je zeker tot een begin aan je surprise kunnen komen. En wat denk je? Helemaal niets dus tot nu toe! Pffff… nou goed, we hebben nog ruim twee avonden te gaan en een deel van de zaterdag, dus met een beetje hangen er wurgen moet het vast helemaal goed gaan komen Verstomd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.