Regen, regen en nog eens regen

Speciaal ter gelegenheid van de 888ste verjaardag van de moeder van de koningin, was het afgelopen weekend de hoogste tijd om een weekendje weg te gaan. Lekker knus in een huisje op de Veluwe met Martijn en Carolien. Wat kan een mens zich nog meer wensen? Nou euh… een beetje mooi weer bijvoorbeeld.

Afval Koninginnenach 2010

Nadat vriendinnetje P. en ik op vrijdagochtend nog heel even op het journaal keken hoeveel afval er in Den Haag was blijven liggen na de Koninginnenach, schoten we in onze bolide richting de Veluwe.

In een recordtijd (en dat zonder al te veel snelheidsovertredingen) vlogen we naar de andere kant van het land. Éénmaal aangekomen op het bungalowpark waar Martijn en Carolien inmiddels kwartier gemaakt hadden, was het de hoogste tijd om op zoek te gaan naar een goede beestenboel.

Dus op naar Burgers Zoo!

Nou was ik toch al gauw een jaar of tig niet meer in Burgers Zoo geweest. Maar het is toch vreemd als je weet dat je ergens ooit geweest bent, maar er eigenlijk helemaal niets meer van kan herinneren.

De twee dagen na Burgers Zoo laten zich het beste kenmerken met drie woorden; regen, regen en nog eens regen. Alle mensen wat kan er toch veel water vallen in één weekend tijd. Zaterdag besluiten we uiteindelijk te spenderen in het city-center of Apeldoorn. Beste activiteit aldaar is de queste voor een passende laptop sleeve voor Martijn.

De zondag wordt gevuld met spelletje. Een heuse Boonanza maraton, wordt met het grootste gemak afgewisseld met een stevig potje poker, om vervolgens af te sluiten met een potje 31-en. En buiten blijft het regenen dat het giet. Zonder enig moment van droogte.

En toch blijk je het ook dan heel erg gezellig met elkaar te kunnen hebben. En eigenlijk lijkt het weer dan toch maar heel weinig uit te maken… Knipogen Binnenkort de nodige foto’s online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.