Postbank? Wacht even!

Ok, maar probeer je dan ook even in mijn situatie te verplaatsen. Het is nu maandagochtend, inmiddels een uurtje of half twaalf. Sinds afgelopen donderdag zit ik ziek thuis. Griep, niets ernstigs verder… maar toch, ik ben niet zo heel erg goed in het thuis zitten. Het is zelfs zo erg, dat ik vanmorgen ben verder gegaan met het lezen in het boek, waar ik afgelopen zomervakantie de laatste bladzijdes van las. U begrijpt, in een periode waarin ik aan tijd niet te kort kom, kom ik ruim te kort aan geduld. Die twee variabelen lijken wel haaks op elkaar te staan.

Afgelopen weekend lag het internet bankieren van de Postbank eruit. Nou heeft de Postbank bij mij flink wat krediet in spreekwoordelijke zin. Wellicht dat zij in letterlijke zin nog eens wat kunnen terug doen. Maar een keertje een storing, daar kan ik alle begrip voor opbrengen. Ik werk zelf binnen de techniek en ik weet dat een storing nog wel eens om de hoek kan komen kijken.

Nu las ik vanmorgen op Nu.nl het volgende bericht:

Storing internetbankieren Postbank verholpen

Klanten van de Postbank kunnen sinds zondag 22.30 uur weer internetbankieren. De technische storing waar de website mijnpostbank.nl de hele zondag mee kampte, is verholpen, meldt de bank maandag.

De storing trad volgens een woordvoerder op tijdens onderhoud aan de systemen, dat de bank zaterdagnacht pleegde. Ook het systeem waarvan mijnpostbank.nl gebruikmaakt, ondervond problemen door de storing. De gehele zondag konden klanten de site niet bereiken.

Vol goede moed, dus maar eens even checken wat mijn girorekening zoal aan het doen geweest is de afgelopen dagen (wat heb je anders te doen als je ziek thuis zit). Krijg ik bij het inloggen de melding:

Systeem fout geconstateerd, probeert u het later opnieuw

Wat nou storing opgelost ??? Kennelijk moet ik toch nog even wachten met inloggen… jammer, heel jammer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.