Pliesie is lekker bezig

Persoonlijk loop ik altijd over van het respect voor de gemiddelde politieman danwel vrouw. Laat daar zeker geen twijfel over bestaan… als ik zie hoe met doelgerichte acties gewerkt wordt aan een veiliger en dus leuker Nederland; Respect!

Met name het laatste, dat heeft de politie zeer ter harte genomen… want leuke acties heeft de politie zeker… en zo veel !!!

De politie begon hun woensdag = humordag met het naar buiten brengen van dit nieuwsbericht. Laten we eerlijk zijn, als je iemand een boete geeft voor overdadig wuppie bezit, dan komt je direct in aanmerking voor de Steenderen.NET moppeltrommel award.

Dan waren er nog twee knakkers die in het altijd pitoreske Zoetermeer een ambtenaar in functie beledigde… en da mag nie! Nee. Dus opnieuw treedt onze politiemacht hier hard op! Vanavond geen voetbal kijken als Nederlands trots weer eens de sterren van de hemel speelt in het heimat. Dat zal ze leren!

Als laatste berichtje op de politie woensdag = humordag nog het volgende berichtje… “Hof legt bespuger Verdonk boete op“. Voor wie morgen van donderdag zijn eigen humordag wil maken, voor het bespugen van Verdonk krijg je slechts 250 euries boete opgelegd. Het incident vond plaats in september 2005, dus de volgende marketing slogan is snel gemaakt: Nu spugen en in 2007 pas betalen! En het schijnt enorm op te luchten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.