Plesie moet boefjes pakken, niet kinderen!

Opnieuw is er weer een onderzoek gepubliceerd waaruit blijkt dat het Nederlandse politie apparaat niet functioneerd. Alweer toont een onderzoek aan dat onze broeders en zusters in het blauw niet de echte misdaad te lijf gaan.

Laat ik even voorop stellen dat ik geen Peter R. de Vries ben en al helemaal niet op zijn manier van plan was om de politie af te gaan zeiken… ik heb daar gewoon m’n eigen methodes voor. Maar het is wel treurig gesteld met ons huidige politiestelsel.

Tussen 2002 en 2004 steeg het aantal procesverbalen aan minder jarigen met niet minder dan 50.000, maar slechts 10% van alle boetes was daadwerkelijk voor ernstige vergrijpen. Dus… waar houden onze blauwe normen en waarde wachters zich dan zoal mee bezig?

Belangrijk vergrijp waarvoor een hoop boetes worden uitgedeeld is het drinken van Brizers in het openbaar. Ik zeg: RESPECT! Vind ook dat dat nou eens stevig aangepakt moet worden. Net als het fietsen zonder licht! Pas als heel Nederland weer verlicht rond fietst, gaan we eens kijken naar wat er gebeurt is met al die fietsen die gejat zijn.

U kunt rustig gaan slapen, de politie waakt over u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.