Planning komende dagen

Komende dagen staan aardig vol gepland… om te beginnen gaan morgen natuurlijk Merijn en Angelique trouwen. Een hoop voorbereidingen zijn er vooraf gegaan, en morgen gaat het dan echt gebeuren. Alles gaat plaats vinden in en rondom het altijd pitoreske Hilvarenbeek. Daar zal op het stadhuis (wat nou stad) getrouwd worden. De receptie vindt plaats in de lunchroom een paar panden verder op en nog iets verderop zal het diner + feest gegeven worden. In een oude bierbrouwerij om precies te zijn.

De Roos (naar deze naam luistert de brouwerij) is sinds lange tijd al museum, maar nadat het een paar jaar geleden volledig is gerenoveerd, kunnen er ook (voor niet al te grote groepen) feesten worden gegeven. De brouwerij schenkt het zelf gebrouwen bier! Positief puntje dus. Leukste biertje dat ze schenken is wat mij betreft de konjel:

Voor het allemaal zover is, gaan we vanavond eerst naar Amsterdam, naar Live! Alweer meer dan tien jaar is deze band één van mijn favoriete… als ze in Nederland zijn, dan wil ik daar ook zeker naar toe. Ook alweer lange tijd zijn de vaste maatjes daarbij Martijn en Carolien. Gaat erg gezellig worden dus.

Over de bruiloft, dan wel over Live, op z’n vroegst maandag een nieuwe blog. Want komend weekend zullen wij vertoeven in de bossen rond Hilvarenbeek. En bloggen gaat niet zo ontzettend lekker vanuit daar. Laptoptje inprikken op een Denneboom werkt nog steeds niet .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.