Plaatjes

Nu ik de afgelopen twee drie dagen wat meer bezig ben met het update en verder inrichten van de online cd-kast (kijk onder pruts), merk ik dat ik ook weer wat meer bezig ben met muziek.

Het is vrijdag, en dan wil ik op m’n werk nog wel eens een zacht muziekje opzetten. Ik merk dat ik bij het verder invullen van de cd-kast (voornamelijk het zoeken van album-covers bij de albums die ik met een grote import heb geplaatst) weer albums voorbij zie komen die ik toch nodig weer eens moet gaan draaien.

…. alleen moeten binnenkort alle cd’s in dozen voor de verhuizing 🙁

Overigens zijn de eerste 20 a 30 (of misschien nog wel een aantal meer) geimporteerde albums voorzien van een album-cover. Bijvoorbeeld de eerste stoot albums wanneer je de cd-kast open trekt. Als je vervolgens gaat zoeken op “Mark Knopfler” of op “Dire Straits”, dan zie je ook dat deze albums allemaal voorzien zijn van een cover.

Is alles bijelkaar nog niet zo gek veel, maar goed, er staan dan ook zo ongeveer 450 a 500 albums in de digitale kast. Kost dus nog wat werk, maar ik ben eigenlijk wel van plan om deze volledige kast in de loop der tijd een goede update te gaan geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.