Pimp my internetaansluiting

Er wordt heel wat afgepimpt in huize Nettenbreijer Van Steenderen… van het pimpen van het balkon, tot het pimpen van de huiskamerdeur (hangt sinds gisteren netjes in de lak weer in de scharnieren)…. en we weten gewoon niet van ophouden!

Sinds een klein maandje werkt internet weer… duurde even i.v.m. met de verhuizing en een gigantische administratieve fuck-up van Tele2 (sorry, anders kan ik het niet noemen). Maar inmiddels werkt alles weer naar behoren.

Via Tele2 maken wij gebruik van 4Mbit Internet, VOIP telefonie (twee telefoonlijnen) en Digitale TV. Dat laatste is officieel tot nu toe slechts een test. Dat wil zeggen, bij het pakket dat wij inmiddels alweer bijna twee jaar geleden afsloten, zat het voetbal kanaal. Niet dat wij ook maar ene r##t om voetbal geven, maar we kregen het er toen bij.

In de loop der tijd kwamen daar steeds meer normale TV zenders bij, omdat Tele2 hiermee aan het testen was. Inmiddels heeft de toko aangekondigd klaar te zijn met testen. Mochten wij toch de tv zenders willen behouden, dan kan dat door het pakket voor een minimale bijdrage extra per maand.

Een klein rekensommetje leert ons dat we voor dat bedrag geen Casema kunnen laten draaien. Dus, stappen wij volledig over op triple play. Leuke bijkomstigheid daarbij is dat in het update pakket tevens een 20Mbit internet aansluiting zit !!!

Leuk… heel leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.