Opnieuw aan het verhuizen

De afgelopen jaren zagen we heel wat verhuizingen. Met verhuizen begonnen vriendinnetje P. en ikzelf… vanuit Bergschenhoek en Berkel & Rodenrijs naar het altijd zeeïge Scheveningen. Met een minimum aan spullen, want wat heb je nou eenmaal op je ouderlijke slaapkamer.

Vervolgens gingen Paps en Mams van Steenderen. Die vertrokken van Berkel en Rodenrijs naar Den Haag. Zeker geen minimum aan spullen, maar een ontzettende hoeveelheid boeken !!!

Daarna (wat was ook alweer de juiste volgorde) verhuisde Merijn, Martijn en Carolien, Marike… enfin, veel, nee heel veel mensen. Zelfs vriendinnetje P. en ik verhuisden nog eens twee keer.

En gisteren, jawel opnieuw een verhuizing… Deze keer hadden Jennifer, Camiel en Esmee bedacht dat ze hoog nodig aan een nieuw huis toe waren.

Dus gisteren, in alle Kerst-voorbereidingen, en midden in de regen waren we weer eens lekker aan het verhuizen. En een hoeveelheid spullen (sorrie Camiel, laatste keer dat we het er over hebben)… Drie ritten (waarvan twee overvolle) met een klein vrachtwagentje, waren er nodig om alles over te sjouwen.

Maar rond een uurtje of acht à negen ’s avonds was alles dan ook daadwerkelijk verhuisd. En dan nu heel veel rust voor deze drie…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.