Online winkelen

Online winkelen is inmiddels een algemeen bekend fenomeen. Iedereen weet hoe het werkt… maar heb je ook echt enig idee wat er achter de schermen gebeurd?

Daar krijg je pas enig idee van op het moment dat je het in je hoofd haalt om zelf een online winkel in elkaar te programmeren. Jawel, opnieuw een mooi stukje aanvulling op SiteManager. Is toch handig als je het systeem in zou willen zetten om online eens wat verkopen te realiseren.

Met dat in het hoofd (voor de goede orde: niet een eigen online winkel) ben ik op dit moment druk doende met het programmeren van een online winkel. En ik kan je zeggen, daar komt dus nog heel wat bij kijken. Want zo moet je verschillende artikelen kunnen verzamelen in je virtuele winkelwagentje.

Ook is het handig als je kunt vertellen hoe veel je van bepaalde artikelen je wilt hebben… en als je er dan toch meer dan 1 selecteerd, hoeveel je daaraan kwijt zou zijn…. enzovoorts, enzovoorts, enzovoorts… Er leuk om mee aan de slag te zijn. Eerste resultaten zijn terug te vinden in de test zone. Onder shop1 om precies te zijn. Shop2 was een ander opzetje, maar die moet ik nog even weg gooien…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.