Nooit meer dat, dacht ik ten minste.

Ik was bijna zover dat ik er van overtuigd was geraakt dat ik nooit meer opnieuw een installatie van Windows zou hoeven doen. Zou mooi zijn, laten we eerlijk zijn.

En om heel eerlijk te zijn, was het misschien ook wel een beslissing waarover je zou kunnen debatteren. Maar, neemt niet weg, dat ik vanavond dan toch voor het eerst aan een versie installatie van Windows Vista ben begonnen. 

De reden? Te veel software experimenten sinds de computer huize Steenderen.NET werd binnengedragen. De eerste vervuilingen werden al gedaan door Dell zelf, vervolgens ben ik zelf aan het verkennen gegaan (Vista was toen nog gloedje nieuw voor me).

Mooie waar ik zojuist achter ben gekomen is dat Dell er wel een schijf bij heeft geleverd die een echt verse installatie doet. Niet een of ander configuratie van Dell zelf met allemaal software waar ik niet op zit te wachten, nee, puur Windows Vista.

Uiteraard begint nu wel het hele feest van alle software opnieuw installeren, instellingen opnieuw doen, etc. etc. Ik zou bijna vrije tijd gaan over houden, bijna… 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.