Nieuwe ramen – Deel 2

6.45 uur: Patries is al klaar met douchen, ik heb de wekker totaal gemist en heb nog zo’n 15 minuten om op te staan.

7.05 uur: Ik loop langs de voordeur en zie door het raampje al iemand in roodoverall in de weer. De mannen zijn er alweer, en dat voor mensen die van voorbij Arnhem moeten komen. Hulde, ik kan niet anders zeggen!

7.30 uur: De oude balkondeur ligt er al uit, het echte breekwerk van vandaag kan beginnen… met een slijptol om precies te zijn. Sorrie buren!

11.30 uur: We zijn inmiddels het nodige hak- en breekwerk verder. Het plaatsen van de kozijnen op het balkon kost duidelijk wat meer moeite als de ramen van gisteren. Althans zo lijkt het voor mij, en ik ben ook maar een leek die toekijkt… Maar zojuist is het kozijn voor de keuken erin geplaatst. Zonder ramen nog, dus het is nog steeds ijzig koud in huis!

16.15 uur: Er wordt al het nodige aan comments geplaatst, dus ik zou zo maar vergeten om de laatste update van vandaag te plaatsen. De eindstand van vandaag is dat alles is geplaatst! De hor van de slaapkamer blijkt niet voldoende te passen, dus daar moet nog even iemand voor terugkomen, verder ziet het er echt fantastisch uit!

De eerste reeks foto’s is inmiddels terug te vinden in het fotoalbum; klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.