Nederland split-up-land

Wat is er allemaal aan de hand in Nederland, de ene na de andere muziekgroep gaat uit elkaar! Waar is Nederland muziekland gebleven?

De trend werd ingezet door Leaf, die na één album niet tot een langere samenwerking kon komen. Krezip is bezig met afscheidnemen van alle fans om uiteindelijk stuk voor stuk hun eigen weg te gaan. Tim, de zanger van Direct, trok een week of wat geleden de stekker uit de samenwerking met de band. En vandaag maken Lange Frans en Baas B bekend dat hun samenwerking eindigd.

Het is crisis lieve mensen, en dat zou de tijd van broederschap en samenwerking moeten zijn (ik citeer hier natuurlijk heel vrij naar Balkenende). Volgt allen in de muziek business het goede voorbeeld van de helden van toen die na jaren van ruzie gezamelijk weer verder gaan. Neem als stukje mooi cultureel erfgoed nou 2 Unlimited ! En gisteren werd bekend dat de mannen van Spandau Ballet ook weer samen het podium op gaan.

Laten we ons dus alvast maar verheugen op de reunie van Krezip over een jaartje of 15… want daar zullen we het dan toch voorlopig mee moeten doen Laughing.

Overigens heeft Alain Clark zojuist een net nieuw nummer gereleased… als solo-artiest uit elkaar gaan is toch lastig (wordt in ieder geval vrij snel een ranzige boel)… dus op Alain kunnen we voorlopig blijven rekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.