Na de digitale stilte

Na een lange tijd van digitale stilte de hoogste tijd voor een blog. Eigenlijk is de digitale stilte behoorlijk onbewust ontstaan, en voornamelijk veroorzaakt doordat mijn aandacht volledig uitging naar iets totaal anders… de ontwikkeling van de nieuwe Ubora-website.

Gisteravond ging de nieuwe website uiteindelijk live. Altijd weer spannend of het overzetten van alle bestanden en de database van de test-omgeving naar de live-omgeving zo verloopt als dat je hoopt. Dat bleek uiteindelijk allemaal behoorlijk mee te vallen. Voornamelijk ging het om wachten op alle downloads (van test-omgeving) en alle uploads (naar live-omgeving).

Uiteraard kom je door een laatste kritische blik te werpen nog een klein aantal puntjes van aandacht tegen, maar dat mag ook.

Grootste hoeveelheid tijd ging echter zitten in de voorafgaande maanden. Waar het ontwikkelen van een website voor iemand anders over het algemeen behoorlijk vlot verloopt, is het ontwikkelen van je eigen website toch andere koek. Hoe vreemd dat dan misschien ook mag klinken.

Het gaat namelijk niet alleen om het ontwerpen en het technisch uitwerken ervan (alhoewel ook dat natuurlijk een hele hoop tijd kost), maar juist de inhoudelijke invulling van je eigen website is hetgeen waar heel veel tijd in gaat zitten.

Maar goed, na de nodige digitale bloed, zweet en tranen, staat nu dan het eind resultaat. Aan iedereen de hartelijke uitnodiging om een kijkje te gaan nemen op www.ubora.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.