Steenderen.NET

Microsoft Fix it!

Even een complimentje aan het adres van Microsoft. Probeer ik namelijk vanmorgen een ceedeetje te branden, kom ik er tot mijn schrik achter dat zowel mijn DVD-ROM als mijn RW station totaal onbruikbaar zijn. Reden? Geen idee! Sinds wanneer? Ook geen idee! Ga dan maar eens een lekker stukje trouble shooten…

Met een klein beetje Googlen kom ik uit op http://support.microsoft.com/?scid=kb;en-us;314060&x=12&y=13 met de mogelijkheid om gebruik te maken van Microsoft Fix it! OK ok, ik moest eerst even switchen van browser, want dit blijkt dus alleen te werken via Internet Explorer en niet via Firefox… maar eenmaal geswitched, was mijn probleem ook echt in no time opgelost.

Mooie tool dus van Microsoft… en dat mag ook wel eens gezegt worden!

Overigens schrijf ik deze blog nu dan wel weer vanuit Firefox, maar dat ter zijde… Lachen

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2022 Steenderen.NET

Thema door Anders Norén