Marktplaats & Hyves

Marktplaats.nl blijft zo nu een dan wonderlijk gedrag vertonen. Ongeveer twee maanden geleden plaatste ik op Marktplaats het nodige elektronica overschot. Twee oude tuners, een cassette desk, en nog wat meer oud spul. Eigenlijk niet zo gek interessant vergeleken met de huidige iPod achtige elektronica van tegenwoordig.

Dat bleek ook wel uit de reacties. Enige reacties die ik tot nu toe mocht ontvangen waren in de trant van: hebben die tuners wel RDS? Nee natuurlijk niet, dat bestond waarschijnlijk nog helemaal niet toen deze tuners werden gebouwd!

Ondanks diverse verzoeken van Marktplaats om de site schoon te houden en oude advertenties te verwijderen, liet ik alle advertenties eigenwijs erop staan.

En niet zonder succes, want ondanks maanden verstoffen op zolder, verkocht ik afgelopen twee dagen opeens allebei de tuners. Aan twee verschillende mensen wel te verstaan. Was dus niet zo dat iemand met een tuner fetisj mijn advertenties had gevonden om zijn behoeften te vervullen… nee twee serieuze kopers.

Zelfde geldt overigens voor Hyves… (een systeem waar ik zowiezo nog lang niet aan gewend ben). Eerst hoor je maanden achter elkaar helemaal niets, en vervolgens weten opeens diverse oude bekenden je te hebben gevonden en vriendjes met je te willen worden.

Hoe is het eigenlijk mogelijk dat, terwijl je volop in de techniek werkt, je je nog steeds over dit soort zaken kan verbazen ???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.