MarkKnopfler.NET Fanlist

In 2000 ben ik ooit begonnen met het registreren van twee domeinnamen; steenderen.net en markknopfler.net. De eerste is zoals je kunt zien mijn persoonlijke pagina, met blogjes, fotootjes, en waar mogelijk en nodig de nodige onzin. De tweede is altijd net wat serieuzer van karakter geweest.

Om te beginnen blijft het mij zo nu en dan nog steeds verbazen dat ik markknopfler.net uberhaupt zonder probleem heb kunnen registreren. Ook het aantal bezoekers op deze site neemt wat betere waarden aan als van steenderen.net. Volgens het onvolprezen Google Analytics komen de bezoekers niet alleen uit Nederland, maar uit heel Europa en zelf een leuk deel uit de Verenigde Staten…

Sinds de introductie van de nieuwe MarkKnopfler.NET website heb ik ook de door mijzelf ontwikkelde Fanlist applicatie officieel live gezet. Voor een hele korte periode is er getest, en daar kwamen eigenlijk geen fouten uit naar boven. Alleen wat suggesties… waarvan er ééntje ook direct is geimplementeerd.

De fanlist gaat goed… met ongeveer nu een week online, zijn er inmiddels 50 aanmeldingen binnen! Erg leuk dus… en via de homepage die mensen zelf invullen als ze die hebben, kom je weer eens op andermans website uit.

De volledige lijst met leden is openbaar (met uitzondering van hun e-mailadressen natuurlijk om niet een directe voeding te zijn voor Spammers) en terug te vinden op fanlist.markknopfler.net/members.asp. Ik ben echter nog een beetje aan het nadenken over een statistiek pagina… beginnentje heb ik al staan op fanlist.markknopfler.net/statistics.asp maar dat zal toch nog wel wat interessanter moeten worden. Iets met de landen van herkomst, datum sinds wanneer mensen lid zijn, etc. Ideeen zijn van harte welkom!

Nog genoeg gepruts voor de boeg dus…. .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.