Steenderen.NET

March of the penguins – Deel 1

Wel leuk, met een vriendinnetje met een totaal andere studierichting als waarin ikzelf heb gestudeerd heb en waarin ik nu werk, dan kom je wel eens in aanraking met zaken die je normaal gesproken zo missen.

Voor haar studie moet Patries een x-aantal voorstellingen (theater, film, etc.) volgen, en als ik dan heel lief ben, dan mag ik zo nu en dan met haar mee ๐Ÿ˜‰

Voor a.s. vrijdag staat March Of The Penguins op het programma. Eerlijk gezegd had ik er nog nooit van gehoord, maar door alleen al de website te bezoeken en de trailer te bekijken, ben ik heel benieuwd.

Dus kijk ook zeker even op http://wip.warnerbros.com/marchofthepenguins. Een update als ik de film gezien heb, gaat zeker komen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2022 Steenderen.NET

Thema door Anders Norén