Maar daar is toch helemaal niets aan?

Gisteravond, na eerst een gezellig diner voor twee, liepen vriendinnetje P. en ik door richting het café waar de verjaardag gevierd zou worden. Café de Bieb in Den Haag om precies te zijn. Een gezellige familieverjaardag, maar dan niet met m’n eigen familie en ook niet die van vriendinnetje P. Snap je ‘m nog?

Na een paar biertje, en na heel heel heel veel jaren weer eens darten, vlak voordat vriendinnetje P. en ik er vandoor gaan, komt vanuit het niets de vraag; “Zeg, jij doet toch dat programmeerwerk bij Ubora?” met daar direct achteraan; “Daar is toch helemaal niets aan?”.

Bij deze, voor wie het nog niet helemaal begreep; Daar is dus wel wat aan. Vind ik dan ten minste. Kijk ik vind weer helemaal niets aan vissen. Niet zo zeer de vissen zelf, als wel de activiteit aan de waterkant. Met hockey, heb ik bijvoorbeeld ook niet bijzonder veel. Dat wil dan niet direct zeggen dat dat geen leuke activeiten kunnen zijn. Dat wil alleen maar zeggen dat ik andere interessen heb.

Bloggen vind ik bijvoorbeeld ook leuk… en daar zijn de meningen ook weer over verdeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.