Life is a rollercoaster…

Afgelopen maandag was het dan eindelijk zover… zowel Patries als ik waren een dagje legaal aan het spijbelen om een gezellig een dagje door te brengen in de Efteling. Het weer was goed, het was niet druk, dus wat wil een mens nog meer?

Efteling - Python

Om te beginnen stond het dag een beetje in het teken van de achtbanen. Want, Patries die haar leven slechts één keer in een achtbaan had gezeten, had in haar hoofd gezet dat het tijd was om de confrontatie met dit stuk vermaak eens goed aan te gaan. Uiteindelijk bleef geen achtbaan onbenut; de Vogel Rok, de Pegasus, de Python en natuurlijk ook de nieuwe Vliegende Hollander. Deze laatste mocht er zelfs twee keer aan geloven. Maar dat is dan ook wel echt een hele gave attraktie geworden!

Efteling - Droomvlucht

Zeg je elfjes, dan zeg je Patricia en Jos. Dus ook Droomvlucht werd door ons weer bezocht. Net als alle andere attrakties was ook hier de wachttijd weer om te lachen… hooguit een minuut of vijf.

Efteling - Holle bolle gijs

De Efteling is natuurlijk de plek bij uitstek om je weer even helemaal kind te voelen. Dus na het nodige spectaculaire achtbaan geweld, konden we plekken zoals het sprookjesbos natuurlijk niet overslaan. En Holle-bolle-Gijs… als je dan toch een papiertje hebt weg te gooien, dan moet je dat natuurlijk wel even daar doen Wink.

Efteling - Trollenkoning

M’n allergrootste vriend in het sprookjesbos is en blijft toch wel de Trollenkoning moet ik zeggen! Verder bezochten we natuurlijk nog de Gondolleta (even rustig lunchen in een bootje), de Pagode, het Fata Morgana, de Pirana, het Spookslot, enz. enz. enz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.