Letter Generator 2-punt-0
Toen ik een maand of wat geleden wat wilde experimenteren met handschrift op deze website, toen stuitte ik op een website waarbij ze een handschrift volledig hadden uitgewerkt. Lettertje voor lettertje waren er plaatjes gemaakt, zodat er lettertje voor lettertje weer woorden geschreven konden worden, en zodat de woorden weer zinnen konden gaan vormen. Tot-nu-toe vond ik dit eerlijk gezegd een behoorlijk zotten werk, lettertje voor lettertje een handschrift uitwerken… pfff.

Afgelopen week zat ik ziek-zwak-misselijk thuis. Nu ben ik nooit zo heel erg goed in niets doen, maar de eerste drie vier dagen dagen was ik hier dus behoorlijlk goed. Was het dan echt zo erg met Jos? Blijkbaar… (voor de kenners) de eerste drie dagen bleef een doosje druiven, volledig onaangetast !!! Normaal gesproken is dat met een avondje leeg!

Anyway, van een paar dagen thuis zitten ga je rare dingen doen, zelfs als je ziek bent. Dus aangezien ik alle tijd had, ben ik maar eens begonnen met een regeltje tekst in te scannen waarop ik alle letters achter elkaar had geschreven (nog in kleine letters). Dat kwam er zo uit te zien


Met een beetje knutselen kwam ik er achter dat het uitwerken van een handschift helemaal niet zo onwijs ingewikkeld is als dat ik tot nu toe dacht. Dus toch maar even verder gegaan met het uitschrijven van de grote letters


En voor ik het wist was dus Letter Generator 2-punt-0 klaar . Voor wie het interesseert, het gaat met mij inmiddels alweer wat beter, en volgende week ga ik weer aan het werk. Dit weekend nog een beetje verder uitrusten en dan moet het wel weer kunnen. Mocht je ondertussen de vernieuwde Letter Generator willen uitproberen, en willen schrijven als een echt Jos, klik dan op de link hieronder !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.