Le DVD brander ces’t kaput

Grote teleurstellingen in computerland. Rond 26 februari, mijn verjaardag, kreeg ik een DVD brander om mijn computer weer eens een stukje verder uit te kunnen breiden. Tot zover niet mis mee natuurlijk… integendeel !!!

Mijn gedachte was altijd dat het omzetten van een speelfilm een eeuwigheid duurde, voordat je deze uiteindelijk kon branden. Niets bleek minder waar… met Nero Recode bleek dit ook nog eens appeltje eitje te zijn.

In den beginne was het branden van een DVD een waar genot. Totdat een eerste DVD+R om onbekende rede werd vernaggeld. Geen paniek, toen ik lang lang geleden mijn 4 speed cd-brandertje kocht, kostte het ook het nodige experimenteren voordat alles netjes werkte. En daarmee kostte het dus ook de nodige CD-R’tjes.

Echter, langzaam maar zeker bleek de onvolprezen DVD brander werkelijk waar geen enkele DVD meer te willen branden. Een overdosis aan mislukte DVD+R’tjes later, wil nu ook het laadje van de brander niet meer fatsoenlijk open en dicht. Mijn conclusie: Overleden, niets meer aan te redden.

Bij het uit m’n computer monteren van de brander inhaleer ik nog even de lucht die uit de brander komt. Uitgefikte elektronica is de lucht die ik uit duizenden herken. Beetje jammer, maar hopen dat we snel kunnen omruilen bij de winkel voor een werkende versie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.