Lang leve de Makro

Zoals gezegd, afgelopen weekend liet onze TV het loodje. Jammer, want wat ons betreft hadden onze paden zich nog wel een aantal jaar lang mogen kruizen in de huiskamer, maar het mocht niet zo zijn. Met het nodige gebrom en zo mogelijk nog meer stank blies de TV zijn laatste adem uit.

Tijd dus om snel maar op zoek te gaan naar een vervanger. De grote zoektocht begon met de nodige bezoekjes aan de Mediamarkten, de Radio moderns, en hun collega’s. Tot onze grote schrik kwamen we er al snel achter dat je tegenwoordig qua prijs beter een breedbeeld versie kan kopen, aangezien een normale 3×4 TV ten minste net zo duur is, zo nodig zelfs nog duurder.

Dus zo gezegd zo gedaan, dan gaan we ons orienteren op een breedbeeld opvolger. De aanbiedingen hielden niet over. Enkel een aanbieding bij de Mediamarkt voor een JVC machine. Wat nazoeken op het wereld wijde web leverde al snel op dat deze TV binnen 1 a 2 jaar problemen gaat opleveren. Beter van niet zeggen we dan altijd maar.

In een brainwave bedacht ik me dat de Makro (wie kent de grootgrutter niet) regelmatig ook leuke aanbiedingen tevoorschijn weet te toveren. Dus op naar Paps en Mams van Steenderen om de laatste gids eens te raadplegen. En wat bleek, de Makro goden waren ons goed gezind.

De gids die Paps en Mams van Steenderen hadden klaarliggen was dezelfde dag nog ingegaan en met daarin een hele mooie aanbieding voor een TV van Philips. Dus zo gezegd zo gedaan… alleen een klein drempeltje moest nog worden genomen, het vervoer. Want onze auto is ruim zat, alleen de doos die meestal om dergelijke grote TV’s zitten nog net iets ruimer. En het is natuurlijk jammer als je daarachter moet komen op de parkeerplaats met een te grote doos in je winkelwagentje.

Dus wat doe je in zo’n geval als Paps en Mams Nettenbreijer toch al zouden langs komen? Dan vraag je heel lief of Patries even een ritje mag maken met Mamma Nettenbreijer.

Om een kort verhaal heel lang te maken, we hebben een hele mooie nieuwe TV staan en kijken sinds één dag alles in breedbeeld. Even wennen, maar wel lekker 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.