Laatste stukje zomer

Ter gelegenheid van het 40-jarig huwelijk van Eef-vader en Els-moeder verzamelde de volledige familie van Steenderen dit weekend in vakantiepark Den Beerschen Bak (da’s oud Nederlands) in Middelbeers. Voor wie geen idee heeft in welke richting van Nederland je ongeveer Middelbeers zou moeten zoeken, dit ligt vlak bij Lage Mierde. Mocht je daarmee nog steeds geen idee hebben; ergens tussen Tilburg en Eindhoven.


View Larger Map

In totaal met 13 man sterk mochten wij vanaf vrijdagavond tot maandagochtend bivakkeren in de enorme bungalow. Sommige kwamen op zaterdag, sommige gingen op zondag weg… Patries en ik gingen op vrijdagavond direct naar hene, en vertrokken op zondagavond.

Niet minder dan 4 badkamers/douches stonden tot onze beschikking. Een overdosis aan slaapkamers…

Maar het aller-aller-mooiste, een partij schitterend weer! Op meer dan ontspannen wijze pikte wij het laatste stukje zomerweer van dit jaar mee. En na de meer dan luxe en lange zomer dit Patries en ik dit jaar al vierde (in het voorjaar naar Portugal, de zomer in Zwiterland, in de na-zomer naar Barcelona) was dit een werkelijk waar heerlijke afsluiting zo aan het begin van het najaar.

Inmiddels regent het nu buiten, alsof het zo heeft moeten zijn. En om het najaar dan ook maar goed te beginnen, zitten Patries en ik sinds gisteren allebei ziek thuis. Hoe het mogelijk is dat we echt allebei precies op het zelfde moment ziek zijn, dat weten we niet, maar echt handig is anders…

Griep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.