Klusser de klus

Het was natuurlijk al weer even geleden dat we aan het klussen waren, onze eigen keuken moeten de planken nog aan de muur. Maar, afgelopen maandag kregen broer en schoonzus hun nieuwe huis opgeleverd en dus was het de hoogste tijd om dit weekend eens te gaan klussen. In Breda om precies te zijn.

Dus zo gezegd, zo gedaan… zaterdagochtend uurtje of acht Patries en ik stappen in de auto (en alles doet op zaterochtend die tijd pijn, dus ook dat).

Op de kluslijst stonden de nodige elektriciteitsklussen en daarbij een ongelooflijke hoeveelheid muurverfactiviteiten.

Elektriciteitsklussen zijn binnen de familie van Steenderen voor het grootste gedeelte voor mij weggelegd. Je hebt ten slotte MTS elektro in een ver verleden gedaan of niet. Ondanks dat de lijstje met elektroklussen groot was, had ik al snel meer gedaan als verwacht.

Dus halverwege de zondag kon ik mij scharen bij de verf troepen. Liters en liters verf gingen er tegen de muren… en wat een resultaat. Van saaiïge grijs witte muren ondergingen alle wanden een metamorfose naar stralend en zonnig.

Leuk om te zien wat je in een weekend tijd voor elkaar kan krijgen. Volgend weekend gaat de grote oversteek plaatsvinden. Van Rotterdam Zuid naar Breda…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.