Klussen is leuk, laten klussen nog veel…

Is dus niet waar, want klussen is gewoon leuk om te doen. Maar afgelopen week hadden we een heuse (en ook gelijk dure) laten klussen ervaring… Niet alleen werd afgelopen woensdag onze hal omgetoverd van een oude afgeragde vloer, naar een heuse luxe pakket vloer (wat je met dag schuren al niet voor elkaar kan krijgen), afgelopen vrijdag werden er ook nog eens zonneschermen geplaatst !!!

Afgelopen woensdag zouden er twee vrouwen komen die bij ons de hal kwamen schuren. Om precies te zijn was ons verteld dat de dochter en de vrouw van de pakket-schuur-man onze vloer zouden komen schuren. Vriendinnetje P. zou thuisblijven. ’s Morgens om tien uur, dat was alweer later als verwacht, staat er toch een schuur-meneer voor de deur, in plaats van twee schuur-mevrouwen. Niet erg, alleen had de schuur-meneer er op gerekend dat hij met grote apparaten aan de slag kon. Maar in je ééntje grote schuur-apparaten 5 trappen omhoog sjouwen, dat zag de schuur-meneer niet zitten. Dus werd het uren lang op zijn knieën met een schuurmachine.

Vrijdag was het de beurt aan de zonneschermen-meneer. Om half acht stond deze al voor de deur, en een kwartiertje later kwam daar de hoogwerker-meneer nog eens bij. Samen, in de hoogwerker gingen ze aan het werk. Hoog, hoog in de lucht waren zij maar liefst anderhalf uur aan het boren en het schroeven, om uiteindelijk een schitterend twee schitterende elektrisch bediende zonneschermen af te leveren.

Zoals ik al zei, zelf klussen is leuk, maar zo nu en dan anderen aan je huis laten klussen is nog veel leuker . Kost overigens wel gelijk een stuk meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.