Klus in de keuken

Wanneer je naar de laatste log kijkt en naar deze log, dan zou je langzamerhand kunnen gaan denken dat je in het log van Eigen Gruis en Puin bent beland, maar niets is minder waar…

Want afgelopen weekend, na vorig weekend helemaal los gegaan te zijn in huize Van Steenderen – Van Der Sluis in Breda, was het tijd om een klus die al langer als nodig open stond eindelijk eens af te maken. Namelijk de keuken. Nou is afmaken een beetje voorbarig, maar we zijn een heel eind gekomen.

Wat was het verhaal ook alweer zo ongeveer in de keuken. Tot een tijdje geleden was één kant van de keuken volledig bedekt met grijze kunststof latten. Als rechtgeaarde bouwmarkt klanten, zagen Tricie.net en ik hierin absoluut een uitdaging. Zo gezegd zo gedaan, wij gingen eerst aan het slopen om daarna door te gaan met de wederopbouw.

Onderdeel van de wederopbouw was het ophangen van een 6-tal planken. Een mooie simpele klus om de wederopbouw mee af te ronden. Maar echte klussers herkennen direct dat juist dit soort afrondingsklussen erom vragen om nog tijden in de keuken te blijven slingeren, voordat je je doodergert en echt aan het afronden slaat.

Afgelopen weerkend was zeg maar de wederopstanding van de afronding…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.