Keuken update

Tussen 40 uur per week werken en het lanceren van nieuwe websites, wordt er ten minste één dag per weekend gewerkt aan de Steenderen.NET keuken. Vorige week was het een zeer productieve dag werken met Martijn en Carolien, gisteren met m’n schoonouders.

Laten we beginnen met de status zoals de keuken er op dit moment bij ligt (en er mag natuurlijk geklikt worden voor een uitvergroting):

De keuken op dit moment

Voor wie de foto niet meteen voor zich spreekt; de onderkastjes staan, met in het meest linker kastje de wateraansluitingen, de afvoer en de elektriciteit. Dat laatste is dan weer een vereiste voor de afwasmachine die naast het meest linker kastje staat. Daarnaast één leeg kastje (eindelijk een kastje dat zich eenvoudig laat plaatsen) en vervolgens helemaal rechts het kastje waarin de gaskraan binnen komt.

Bovenop de kastjes ligt inmiddels het werkblak helemaal klaar. Om het werkblad te plaatsen, moest er een klein stukje ingezaagd worden om het kozijn in te laten vallen, en er moest een klein stukje muur weggehakt worden om het blad helemaal precies pas op z’n plek te latten vallen. Met andere woorden, hier mag dus eigenlijk nooit iets mee aan de hand zijn, want dat wordt het een takke karwei om dat weer van z’n plek te krijgen.

Vorig weekend ben ik vergeten om een foto te maken, dus van de eindstand van toen heb ik helaas geen beeldmateriaal. Feitelijk kwam het er op neer dat er aan het eind van de zaterdagmiddag simpelweg niets meer te zien was. Behalve, als je goed op zoek ging, de leidingen die uit de vloer omhoog kwamen.

Voor vandaag staat eigenlijk nog het uitzagen van een gat in het werkblad om de spoelbak in te laten vallen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.