Kerstgevoel 2007

We schrijven zaterdag 22 december 2007, Kerstmis is bezig aan z’n eindsprint om over een dag of drie echt helemaal los te kunnen gaan. Met verbazing kijken we vanmorgen vroeg, na een nacht vast slapen, op de wekker. Huh, 12.30 uur? Het is al helemaal niet meer vanmorgen vroeg, het is al vanmiddag vroeg… of zoiets.

Anyway, we hebben lekker geslapen, we zullen het wel nodig hebben gehad. Vriendinnetje P en ik zijn allebei erg druk geweest afgelopen dagen/weken/maanden (wegkrassen wat niet van toepassing is) dus een beetje extra slaap kon duidelijk geen kwaad.

Wat ik me wel opeens besef is dat ik m’n laatste werkweek van het jaar erop heb zitten… komende week ben ik helemaal vrij, en nog mooier, de week erna ook nog!

Dus nu we de eerste zaken voor 2007 inmiddels al hebben afgesloten, kunnen we best alvast een stukje terugkijken. Want zeker afgelopen maanden gebeurde er toch heel veel:

 1. Vriendinnetje P. startte met de eigen onderneming Formule P. En na nog geen twee maanden opstarten leverde dat al de eerste freelance opdracht op. Een driewerf hoera is hier dan ook zeker op z’n plaats: hoera, hoera, hoera!
   
 2. Als eerste proef startte vriendje Mark en ik de samenwerking in het bouwen van een heuse webshop; Zoethout Kinderwoonwinkel. Het resultaat is oogverblindend (vinden niet alleen wijzelf) maar leverde ook nog eens een echt werkende iDeal betaalmogelijkheid op. Wat kan het digitale leven toch mooi zijn!
   
 3. N.a.v. bovenstaande zin vriendje Mark en ik inmiddels eer serieus aan het kijken of e.e.a. niet verder uitgebreid kan worden in een serieuze onderneming. Daar waar iedereen een verzadigde markt ziet, zien wij een grote behoefte. Concurrenten, be aware!
   
 4. Zus M. kocht een autoradio. Enfin, heb ik al genoeg over verteld
   
 5. Mike Boddé & Thomas van Luyn, uw weet wel, van de Mike & Thomas Show, toeren op dit moment met een zeer gezellige theatershow door het land. Met heus show ballet , met bekende Nederlanders (afgelopen maandag Joke Bruijs en Ben Cramer), met muzikale kabouters, en een belerende Kerstfee. Enfin, groots vermaak, ga dat zien als je er nog de tijd voor hebt.

Enfin, voor u allen, een heerlijke Kerst toegewenst. Het lijkt erop dat, ondanks dat deze hele week de oren van je hoofd afvroren, vandaag de dooi is ingezet en we dus geen witte kerst gaan krijgen. En dat is dan weer allemaal de schuld van El Nino!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.