Steenderen.NET

Kent u nog… Dr. Alban ???

Het is even heel ver graven in je geheugen, dat besef ik me best, maar graaf even met me mee en krijg net als ik een glimlach op je gezicht. Dr. Alban was onze zingende tandarts uit Zweden. Hoe zag hij er ook alweer uit?

En wat zong hij ook alweer… heel goed! Sing Haleluja! Zag zojuist dat de beste man toch nog heel wat albums heeft afgeleverd. Misschien is hij zelfs nog wel actief als artiest, zo ver ben ik er nog niet ingedoken

Oh ja… en vandaag overleed Zwiebertje… een mooier nieuwsbericht als dit heb ik er niet over gevonden. Eindelijk rust voor Bromsnor.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2023 Steenderen.NET

Thema door Anders Norén