Kan iemand mijn vulling plakken?

Ondanks dat ik al een zeer geruime tijd niet meer in huis bij Pappa en Mamma van Steenderen vertoef, liep ik tot op heden nog steeds bij m’n oude tandarts rond. Niet dat ik nou zo ontzettend blij was met deze tandarts (altijd veel een veel later aan de beurt als afgesproken, en natuurlijk zelfs ooit een afspraak die bij hun niet in het boek stond, laat staan de laatste dorpsroddels die werden uitgewisseld boven je hoofd met de tandartsassistente), maar het was gewoon nooit gekomen van een andere tandarts.

Tot de dag van vandaag… eindelijk was het dan zover! Eindelijk een tandarts in de buurt, eindelijk een tandarts die op tijd is en waar je de stoel in mag op de tijd die je hebt afgesproken, eindelijk een tandarts met leuke assistentes die niet als een kip zonder kop rondlopen. Jawel, dat laatste is echt nieuw voor mij.

Uiteraard is de eerste afspraak de grote vleeskeuring…. gebitskeuring dus eigenlijk, want m’n nieuwe tandarts wil natuurlijk wel weten wat voor een kerkhof hij in m’n mond onder handen krijgt. De schade ziet er als volgt uit


klikken mag…

Dit fotootje wordt met een fantastisch stukje techniek gemaakt. Röntgen apparaat dat volledig rond je hoofd draait om een rondom foto te kunnen maken. Kost je wel zo’n 50 a 60 euro per kiekje (rekening moet nog komen), maar dan heb je ook wat

Mooiste constatering, althans dat vind ik zelf dan, is dat ik last heb van en lekke vulling… . Werkelijk waar nog nooit van gehoord dat dat uberhaupt mogelijk is….

M’n tandarts leek in ieder geval niet echt heel erg onder de indruk… heb wel gelijk een afspraak voor het betere kluswerk staan. Misschien liet hij dan toch minder merken als dat er werkelijlk aan de hand was? Voor de komende twee maanden staat eerst z’n collega van de afdeling kaakchirurgie op het programma en daarna de tandarts zelf aangevuld door de preventie-assistent (wat dat dan ook precies zou mogen zijn, maar dat maken we dan wel weer mee).

Gelukkig was ik ooit zo verstandig om een uitgebreide tandartsen verzekering af te sluiten… moet van pas gaan komen volgens mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.