Kaasboerderij Bladel

Vorige week waren Patries en ik een mid-weekje naar de bossen van Veghel en omgeving (op de kaart in de buurt van Eindhoven). Erug mooi, erug rustig en ook erug herfst. Heerlijk, niets lekkerder dan lekker door de bossen struinen, op zoek naar mooie bladeren, eikeltje en dennenappels.

Vroeger (toen de wereld nog mooi, lief en naief voor mij was) ging de familie Van Steenderen graag op vakantie in Lage Mierden, naar Bungalowpark Vogelenzang. Niet interessant voor waar ik naartoe wil met dit verhaal, maar wel puur jeugd sentiment. Huisjes waren daar als hieronder…

Maar waar ik naartoe wil met m’n verhaal is naar de Kaasboerderij van Bladel. Want dat is namelijk waar we afgelopen week weer eens naartoe zijn geweest. Daar maken ze namelijk volgens mij de lekkerste kaas van Nederland! Dus tip van de dag, ga eens naar Bladel naar de kaasboerderij en neem wat lekkere stukjes kaas mee.

Leuk overigens om te zien wat de tijd met de omgeving daar doet. Voor m’n gevoel namelijk staat de tijd in die omgeving redelijk stil. Gelukkig, want daardoor kom je toch even terug in een stukje jeugd sentiment 😉 Dat de tijd toch echt niet volledig stil staat bewijst het feit dat de kaasboerderij inmiddels beschikt over een website (www.kaasboerderijbladel.nl). Het bungalowpark overigens nog niet (althans, ik heb ‘m niet kunnen vinden).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.