Juich nooit te vroeg !!!

Zo blaas je nog de loftrompet of je laatste aankoop, en voor je het weet wordt dat direct afgestraft. Nooit direct roepen of schrijven dat de hardware die je gekocht hebt zo briljant is, voordat je ook daadwerkelijk de nodige ervaring ermee op gedaan hebt.

Wat is het geval, de muis waarover ik vorige keer zo opgetogen berichtte, die wil altijd even goed wakker worden. Eenmaal wakker, muist de muis als een ware muis, maar daarbuiten…

Mijn nieuwe muis werkt draadloos middels bluetooth. Hiervoor krijg je van Microsoft ook netjes een bluetooth dongletje erbij, zodat je ook aan de kant van je computer netjes bluetooth gepraat wordt.

Het dongletje, dat prik je netjes in één van je USB poorten, wordt netjes door het besturingssysteem herkent, en je kan er direct mee aan de slag. Vervolgens moet in je bluetooth instellingen de muis ingesteld worden. En jawel, ook dit loopt allemaal heel netjes.

Dus eenmaal alles netjes ingesteld, zeg je je bedraadde muis vaarwel, en je gaat draadloos aan het muizen. En nogmaals, naar volle tevredenheid. Ik was tevreden over mijn vorige muis, maar de evolutie heeft zijn werk gedaan en de nieuwe muis muist echt weer een heel stuk prettiger.

Totdat je opnieuw je PC opstart, dan wil ie niet… niet eens een klein beetje. Er gebeurd gewoon helemaal niets! Noppes! Totdat je alle installatie stappen opnieuw doorloopt, voor zowel je bluetooth dongle als voor de muis zelf, en dan werkt alles weer… totdat ik weer opnieuw opstart. Je begrijpt, ik ben enorm teleurgesteld en zit mij nog te beraden op wat wijsheid is.

Want stiekem zijn muisje en ik al dikke vriendjes geworden en willen we elkaar liever niet inruilen voor een ander… maar ja…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.