Jos en Lady Gaga

Gisteren viel de nieuwe CD van Lady Gaga eindelijk in de brievenbus. Waarom nu pas terwijl de cd inmiddels al meer dan een week uit is? Simpel, ik koop op z’n Hollands, en dus zo goedkoop mogelijk. En dan koop ik ook nog eens lui, dus via internet. Conclusie, ik koop goedkoop via internet. En dan moet een cd eigenlijk altijd uit het buitenland worden opgestuurd. Dat kost even wat tijd.

En ja, natuurlijk kan je dan de cd eerder downloaden, maar daar ben ik dan toch niet echt van. Ik hou van het ouderwetse gevoel van een glimmend schijfje en een boekje met mooie foto’s. Zodra een cd overigens binnen is, is zo ongeveer het eerste wat ik doe deze inlezen zodat die op de NAS staat, op m’n iPhone komt te staan, etc. Logisch? Wellicht niet…

Anyway, mensen die mij muzikaal een klein beetje kennen, zijn nogal eens verbaasd over mijn liefde voor Lady Gaga. En ik begrijp dat ook wel. Kijk naar wat er gemiddels in de cd-kast staat, en je zal ervaren dat Lady Gaga daar nou niet direct tussen past. Of misschien toch wel? Want een cd van Pink zullen de meeste mensen wellicht ook niet verwachten.

Waarom Lady Gaga dan toch een plaatsje verdient in de cd-kast? Ik hou heel erg van de totale gekte. Er spreekt een overdosis aan creativiteit uit waar ik van hou. En natuurlijk is niet alles even top, en natuurlijk is niet alles even origineel. Voor mij valt Lady Gaga in het rijtje waar ik bijvoorbeeld Queen en Mika ook onder schaar. Beetje vreemd, maar wel heel prettig om zo nu en dan wat van op te zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.