Jos en het bad

Jos en het bad is eigenlijk nooit een ontzettende spetterende combinatie geweest. Het is best lekker natuurlijk om eens een bad te nemen, maar waar haal je het geduld vandaan om een half uur of langer je als een weekdier op te stellen.

Gisteren was er weer eens een verzoeningsmoment. Na een lange dag klussen met een hoop stof en nog veel meer zweet, wat het toch weer nodig om tot een verzoening met het bad over te gaan. Enthousiast zei vriendinnetje P. kom ik laat het bad alvast voor je vollopen.

Bij de eerste confrontatie tussen mijn grote teen en het water bleek dat vriendinnetje P. en ik een duidelijk verschil van inzicht hebben m.b.t. wat een prettige water temperatuur is. Mijn teen voelde in ongeveer twee seconde aan als een gaar gekookte kroket.

Op aandringen van vriendinnetje P. doe ik toch mijn best om in het water te gaan zitten. Met moeite maak ik het half uur vol. Daarna ben ik helemaal klaar met de alles verziekende warmte. Goed koud afdouchen is de beste remedie…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.