Jazz in de eindzomer

Vorige week heeft er bij ons op kantoor een interne verhuizing plaats gevonden. Mijn oude plek moest ik verlaten en twee bureaus verderop mocht ik weer plaatsnemen. Heerlijk moet ik zeggen, ik zit op dit moment niet meer midden in een gangpad, maar lekker aan het raam.

Grootste voordeel van aan het raam zitten is dat je weer eens wat echt licht ziet, in plaats van alleen maar TL-verlichting. Een verademing kan ik zeggen… het werkgenot is er aanzienlijk op vooruit gegaan.

Tweede voordeel is dat de radio weer eens de nodige zenders wil ontvangen. M’n oude plek werd overduidelijk te veel afgeschermt voor radio signalen van buiten het gebouw. De zender die ik iedereen voor op het werk kan aanraden is Arrow Jazz FM. Wat een super muziek voor op het werk op de achtergrond. Dus tip voor iedereen met een radio op z’n werk…

En nee, ik wordt niet betaald om hier een partijtje goedkope reclame te maken 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.