Internetbankieren frustratie – part deux

Nou heb ik mij dus gisteren helemaal verschikkelijk heel erg ontzettend in het zweet gefietst om nog net om 17.20 uur voor het Postkantoor te staan! Op tijd dus om mijn inlogcode voor het internetbankieren op te halen. En jawel, er gaan ook op het postkantoor nog eens flink wat controles overheen…

Heeft u uw legitimatie bewijs bij u?

Kunt u even uw pinpas door de gleuf halen en uw pincode intoetsen?

…maar toen had ik dan ook eindelijk mijn wachtwoord! Gelijk inloggen natuurlijk om te zien hoe wij er digitaal financieel voorstaan.

Wat denk je, krijg ik vandaag mijn maandelijkse uitgeprinte overzicht in de brievenbus  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.