Inspiratie voor een nieuwe blog?

Goede vraag/opmerking van broer-lief uit Breda;

Hé broertje, vandaag op de kop af 20 dagen de zelfde blog. Geen inspiratie meer? Groet, broer

Een gebrek aan inspiratie is wellicht niet de juiste bewoording. Ik zit namelijk regelmatig met het duivelse dillema of ik iets, in het openbaar, van me af ga zitten schrijven of niet. Maar soms wil ik dat gewoonweg niet. Omdat ik mijzelf wellicht te veel confronteer op dat moment, omdat iemand anders wellicht te veel ermee geconfronteerd zou kunnen worden, etc.

En afgelopen twee maanden is nu juist een periode geweest waarin een heel aantal onderwerpen voorbij zijn gekomen, waarbij ik dat dan net heel erg lastig vond. Dus vandaar even de afgelopen tijd wat stilte, binnenkort, zelfs heel binnenkort nieuwe blogs.

Zo ging de kilometerteller van mijn fiets bijvoorbeeld vandaag over de 1000 kilometer heen! En dat zet toch aan het denken wat je met die 1000 kilometer allemaal nog meer had kunnen doen. Dus wellicht morgen daarover meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.